Tříkrálový koncert se vydařil a sbírka pokračuje online

Částku 2 163 861 Kč poslali během Tříkrálového koncertu diváci pomocí dárcovských SMS. Tradiční Tříkrálový koncert, který je poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům odvysílala Česká televize v neděli 10. ledna večer. Tříkrálová sbírka však stále pokračuje – v online prostoru i prostřednictvím „statických pokladniček“. Pandemie nemoci covid-19 a související přijatá opatření letos nedovolují koledníkům vyjít do ulic. To však vede k hledání nových cest, jak sbírku lidem připomenout.

Igráček pomáhá

Firma EFKO vytvořila figurky jedinečných Igráčků a věnovala je do charitativní aukce, jejíž celý výtěžek bude poukázán na účet Tříkrálové sbírky.

Tříkrálový koncert odvysílá Česká televize bez koledníků v publiku

Nenechte si ujít letošní Tříkrálový koncert, který bude v mnoha ohledech jiný. Odvysílá ho Česká televize v neděli 10. ledna od 18 hodin v přímém přenosu na programu ČT1. Koncertem provází Martina Kociánová a Jan Čenský, účinkují Alena Antalová, Michal Hrůza s kapelou, Leona Machálková, Pokáč a VOXEL & Spol.

Kolednická výzva 2021

Připojte se k online koledníkům. Nahrávejte na Facebook a Instagram online koledu ve vlastním podání!

Koleda bude online

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci a celostátně přijatým opatřením rozhodlo vedení Charity Česká republika, že po dobu trvání pátého stupně PES kolednické skupinky do ulic nevyrazí.

Projekt PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2

Projekt
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
V ÚSTECKÉM KRAJI 2
je spolufinancován Evropskou unií.
Registrační číslo projektu: CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0005703. Cílem projektu je zajištění podpory vybraných
druhů sociálních služeb na území Ústeckého kraje, termín realizace 1. 4. 2017 - 31. 12. 2020
EVROPSKÁ UNIE
Evropský sociální fond
Operační program Zaměstnanost

Vánoce 2018

Vánoce2018

Projekt: Rekonstrukce objektu AGAPÉ I, Husitská č. p. 78, Krupka

V období od 09/2017 - 08/2018 byl realizován projekt rekonstrukce azylového domu pro matky s dětmi AGAPÉ.

Poděkování společnosti Mountfield

Mountfield

Klienti a zaměstnanci Oblastní charity Teplice děkují společnosti Mountfield za darování vánočního stromku jedličky.

Rekonstrukce Azylového domu pro matky s dětmi Agapé

V měsíci září došlo z důvodu rekonstrukce k přestěhování našeho azylového domu pro matky s dětmi Agapé na  novou adresu Pod Dolní drahou 89, Krupka. Rekonstrukce je naplánovaná do konce července roku 2018.

Tříkrálová sbírka 2021

Fotky